Παγωτό μπανάνα με μπισκότα σοκολάτας

Παγωτό μπανάνα με μπισκότα σοκολάτας
  • Προετοιμασία
    20 mins
  • View
    5

Παγωτό μπανάνα με μπισκότα σοκολάτας

Μια γεύση που αρέσει πολύ στους μικρούς μας φίλους. Ένα παγωτό που δεν χρειάζεται παγωτομηχανή παρά μόνο υπομονή. Απαραίτητο σε αυτή τη συνταγή είναι να χρησιμοποιήσουμε πολύ ώριμες μπανάνες για να πετύχουμε καλύτερη γεύση και ωραίο άρωμα. Όσο πιο ώριμες είναι οι μπανάνες τόσο πιο ωραία γεύση θα έχει.

Ingredients

    Directions

    Δεν χρειάζεται παγωτομηχανή.

    Step 1

    Καθαρίζουμε τις μπανάνες τις κόβουμε σε φέτες τις πασπαλίζουμε με 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού για να μην μαυρίσουν και τις βάζουμε στην κατάψυξη για 1-2 ώρες να παγώσουν.

    Step 2

    Στη συνέχεια στο μπλέντερ βάζουμε τις παγωμένες μπανάνες, 500γρ κρέμα γάλακτος κρύα, 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα κρύο(400γρ), 100γρ εβαπορέ, 1 κουταλιά της σούπας κίτρινο χρώμα ζαχαροπλαστικής και τις πολτοποιούμε μέχρι να σχηματιστεί μια παχύρευστη κρέμα με την υφή παγωτού.

    Step 3

    Σε ένα μπολ σπάμε 200γρ μπισκότα σοκολάτας γεμιστά στα 4, τα ρίχνουμε στο μείγμα του παγωτού και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να ανακατευτούν καλά.

    Step 4

    Βάζουμε το μείγμα του παγωτού σε ένα μεταλλικό μπολ, το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη ή ένα καπάκι και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 8 ώρες μέχρι να παγώσει. 

    Conclusion

    Σερβίρουμε με μπισκότα και σιρόπι της αρεσκείας μας. Καλή σας όρεξη!

    YOU MAY ALSO LIKE

    Leave a Review

    Your email address will not be published. Required fields are marked *