Μανιτάρια σοτέ με λουκάνικα και πιπεριές

Μανιτάρια σοτέ με λουκάνικα και πιπεριές
  • Προετοιμασία
    15mins
  • Μαγείρεμα
    15mins
  • Έτοιμο
    4
  • View
    297

Μανιτάρια σοτέ με λουκάνικα και πιπεριές
Όταν σωτάρουμε τα μανιτάρια, τα λουκάνικα και τις πιπεριές καταλήγουμε σε μια πανδαισία γεύσεων και χρωμάτων που αποτυπώνονται σε αυτό το υπέροχο πιάτο! Ένας μεζές απο τους λίγους που δεν πρέπει να λείπει απο κανένα τραπέζι.

Ingredients

    Directions

    Τα μανιτάρια τα σωτάρουμε σε δυνατή φωτιά και σε 2-3 δόσεις για να μην πέσει η θερμοκρασία του τηγανιού και βγάλουν τα υγρά τους.

    Step 1

    Σε καυτό τηγάνι σε δυνατή φωτιά βάζουμε 4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα μανιτάρια για 3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν.

    Step 2

    Αμέσως τα αποσύρουμε σε μια μπασίνα και στο ίδιο τηγάνι σωτάρουμε τα λουκάνικα για 2 λεπτά και στη συνέχεια τα αποσύρουμε και αυτά στη μπασίνα με τα μανιτάρια.

    Step 3

    Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σωτάρουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά το κρεμμύδι, το φινόκιο, τις πιπεριές, το καρότο και το σέλερι για 10 λεπτά.

    Step 4

    Προσθέτουμε στο τηγάνι τα λουκανικάκια, τα μανιτάρια, τη μουστάρδα και τα μπαχαρικά, αλατίζουμε , δυναμώνουμε τη φωτιά και μετά απο ένα λεπτό σβήνουμε με το κρασί.

    Step 5

    Μόλις πιεί το κρασί και γλασάρει η σάλτσα είναι έτοιμο.

    Conclusion

    Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό. Καλή σας όρεξη!

    YOU MAY ALSO LIKE

    Leave a Review

    Your email address will not be published. Required fields are marked *