Λιγκουίνι με λουκάνικα

Λιγκουίνι με λουκάνικα
  • Προετοιμασία
    5 mins
  • Μαγείρεμα
    15 mins
  • Έτοιμο
    2
  • View
    148

Λιγκουίνι με λουκάνικα

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα σας εντυπωσιάσει με τη νοστιμιά της. Ο συνδυασμός των λουκάνικων με τα ντοματίνια κάνουν ένα πολύ νόστιμο πιάτο με πλούσια αρώματα και γεμάτη γεύση. Αυτοί που θα ενθουσιαστούν σίγουρα είναι τα παιδιά, ωστόσο και οι μεγαλύτεροι δεν θα μείνουν αδιάφοροι.

Ingredients

    Directions

    Χρησιμοποιούμε τηγάνι αντικολλητικό.

    Step 1

    Σε νερό που βράζει ρίχνουμε αλάτι και βράζουμε 250γρ ζυμαρικά 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία και κρατάμε 200γρ νερό από τα βρασμένα ζυμαρικά

    Step 2

    Σε ζεστό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ρίχνουμε 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σέλερι, το λουκάνικο και τα ντοματίνια για 4-5 λεπτά περίπου.

    Step 3

    Στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο και μόλις μυρίσει προσθέτουμε τον πελτέ, τον άνηθο, τη ζάχαρη και την πάπρικα ανακατεύοντας συνεχώς.

    Step 4

    Μετά απο 1 λεπτό σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε 1 κουταλάκι του γλυκού Worcester sauce και μόλις τα πιεί προσθέτουμε τα βρασμένα λιγκουίνι, 200γρ απο το νερό που τα βράσαμε, την παρμεζάνα, πασπαλίζουμε με μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας μέχρι να γλασάρουν.

    Conclusion

    Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό. Καλή σας όρεξη!

    YOU MAY ALSO LIKE

    Leave a Review

    Your email address will not be published. Required fields are marked *