Χωριάτικη μακαρονάδα με φουσίλι

Χωριάτικη μακαρονάδα με φουσίλι
  • Προετοιμασία
    5 mins
  • Μαγείρεμα
    20 mins
  • Έτοιμο
    4
  • View
    222

Χωριάτικη μακαρονάδα με φουσίλι

Μια μακαρονάδα που συνδυάζει το λουκάνικο, με την κάπαρη, τη λιαστή ντομάτα και όλα αυτά στο τέλος ενώνονται με τη βοήθεια της υπέροχης φέτας. Τα αρώματα που αναδύονται απο αυτό το πιάτο μοναδικά. Η γεύση του υπέροχη! Αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσετε.

Ingredients

    Directions

    Χρησιμοποιούμε τηγάνι ΄στο οποίο τελειώνουμε και τη συνταγή.

    Step 1

    Σε ζεστό τηγάνι σε δυνατή φωτιά ρίχνουμε 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, τις πιπεριές και τις σωτάρουμε για 2-3 λεπτά.

    Step 2

    Έπειτα προσθέτουμε το κρεμμύδι, το λουκάνικο, τη λιαστή ντομάτα, την κάπαρη και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά.

    Step 3

    Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και μόλις μυρίσει ρίχνουμε τον πελτέ ανακατεύοντας για να τσιγαριστεί και μετά απο 1 λεπτό σβήνουμε με το κρασί.

    Step 4

    Μόλις εξατμιστεί το κρασί ρίχνουμε την ντομάτα κονκασέ, αλατίζουμε, πασπαλίζουμε με μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, καπακώνουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά.

    Step 5

    Βράζουμε τα ζυμαρικά 2 λεπτά λιγότερο απο το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία και κρατάμε 200γρ απο το νερό που τα βράσαμε.

    Step 6

    Μόλις γίνει η σάλτσα ρίχνουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και τα 200γρ απο το νερό και μαγειρεύουμε μέχρι να πιούν τα υγρά και να δέσει η σάλτσα.

    Conclusion

    Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με τριμμένη φέτα και ψιλοκομμένο μαϊντανό και ρίγανη ξερή. Καλή σας όρεξη!

    YOU MAY ALSO LIKE

    Leave a Review

    Your email address will not be published. Required fields are marked *